FAQ

Likewise Label pretendeert duurzaam te zijn, wat houdt dat in?

 

De producent is OEKO-tex 100 gecertificeerd, energieneutraal door gebruik van zonnepanelen en doet tevens aan waterrecycling. Daarnaast maken zij aanspraak op de ‘Zero Discharge Aim’, wat inhoudt dat ze geen schadelijke chemicaliën uitstoten tijdens het productieproces. Tot slot wordt de vrijgekomen CO2-uitstoot gecompenseerd via Trees For All. Deze organisatie plant de hoeveelheid bomen die nodig is om de Co2-uitstoot te compenseren.

Waar wordt de kleding geproduceerd?

 

In een kleinschalige fabriek in Litouwen.

Door wie wordt de kleding geproduceerd? 

 

De kleding wordt geproduceerd door een twintigtal dames die op een eerlijke manier betaalt worden en zelfs 20% meer verdienen dan de EU-standaard.

Waar bestaan de stoffen uit?

 

De stoffen bestaan uit 82% Polyamide en 18% Elastaan.

Waar worden de stoffen geproduceerd?

 

De stoffen worden duurzaam geproduceerd in Italië.

Hoe kan ik de kleding het beste wassen?

De kleding kan het beste gewassen worden op maximaal 40 graden en mag niet worden gestreken.

Hoe weet ik of mijn bestelling goed is verwerkt?


Als uw bestelling is verwerkt ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. Als uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail. Mocht u geen e-mail hebben ontvangen, controleer voor de zekerheid u ongewenste e-mail map en neem anders contact met ons op via info@likwiselabel.com.

Wat moet ik doen als ik een verkeerd adres heb opgegeven?


Als uw adres niet compleet of niet correct is, neem dan zo snel mogelijk contact op met info@likewiselabel.com. Als u eenmaal een e-mail met verzendbevestiging heeft ontvangen kunnen we uw adres niet meer aanpassen. Zorg er daarom voor dat uw adresgegevens juist zijn ingevoerd voordat u de bestelling plaatst.

Kan ik mijn geplaatste bestelling nog aanpassen?


Als uw bestelling eenmaal is afgerond kunnen we de bestelling niet meer aanpassen. U kunt alleen uw bestelling nog annuleren voordat het pakket is verzonden.

Wat kan ik doen als een item uitverkocht is?


Als het artikel waarin u bent geïnteresseerd niet meer leverbaar is, klik dan op de wachtlijst op de productpagina en voer uw e-mailadres in, zodat u op de lijst staat en een e-mail ontvangt als het artikel weer op voorraad is. U kunt ook een e-mail sturen naar info@likewiselabel.com voor meer informatie.

Waar zijn jullie gevestigd?

 

Klik op het kopje ‘contact’ op de website.

Waar is Likewise Label allemaal te koop?

 

Likewise Label is te koop via de website of bij Underground Sportclub Amsterdam (Nieuwe Kerkstraat 5 te Amsterdam).